Despre autor

Blogul meu..ei bine,e unul plin de lucruri neprevazute,de fericire,basm,depresie..ma rog..ceea ce poate contine viata in general. Informatiile despre mine se vor deduce usor..insa s-ar putea sa am niste expresii eronate pentru ca obisnuiesc sa-mi visez viata in mare parte. Ca o definitie a vietii as putea spune..materie prima pentru formarea viselor si a deziluziilor,lucru fictiv si real,rational si dezechilibrat psihic bine-nteles.

Mai exact,omul trebuie sa traiasca toate tipurile de sentimente. Fiecare parte a respiratiei sa fie legata de trecut,prezent si viitor. Cum se poate sustrage din spusele mele,lucruruile in viata se contrariaza.Ador libertatea si viata aceea fara griji in care asculti rock , punck ce vrei..petreci cu prietenii fiecare clipa ca fiind deosebita si deasemeni iubesc viata linistita,calma in care poti auzi doar apa,vantul etc.

Elemente ce compun natura si confera psihicului inaltare. Imi place sa am multi prieteni ..din pacate ii aleg destul de greu dar incerc sa fac o alegere buna si nu vreau, deocamdata sa parasesc adolescenta. Oricine doreste sa ma cunoasca poate sa-mi lase o opinie si am sa raspund.

Bye!

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: